Dragi studenti,

U želji da vam i u novonastaloj situaciji obezbedimo nastavak aktivnosti i budemo što dostupniji, a u skladu s opštim preventivnim merama zaštite vašeg i našeg zdravlja, omogućili smo vam da pratite nastavu na daljinu. Nastava se odvija online (uživo) preko platforme MS Teams po važećem rasporedu. Korišćenjem Moodle platforme, na ovom linku, možete pristupiti materijalima predmeta.

Nastavnici i saradnici Katedre za merenja pružiće vam svu neophodnu podršku za realizaciju nastavnih aktivnosti na daljinu. Studenti koji nemaju mogućnost pristupa internetu ili računaru trebalo bi da o tome obaveste predmetne nastavnike, kako bi potreban materijal dobili na drugi način.

Mi ćemo se truditi da vam i u narednom periodu budemo maksimalno dostupni za sve vaše potrebe i pitanja, da vas blagovremeno obaveštavamo o svemu što je neophodno za uspešno okončanje ovog semestra i da vam na najbolji mogući način pomognemo u ostvarivanju zadatih planova i ciljeva.

Želimo vam dobro zdravlje i podsećamo vas da se pridržavate svih preventivnih mera koje je propisala Vlada Republike Srbije. Budite odgovorni i zaštitite sebe i svoje najmilije!

OPŠTE PREVENTIVNE MERE ZAŠTITE OD CORONA VIRUSA

Ruke perite sapunom i vodom najmanje 20 sekundi.

Van kuće koristite gelove za suvo pranje ruku ili alkohol sprej.

Ne dodirujte lice neopranim rukama (usta, oči, nos)

Prilikom kašljanja ili kijanja koristite unutrašnju stranu lakta ili maramicu.

Izbegavajte rukovanje, grljenje i ljubljenje prilikom pozdravljanja.

Izbegavajte okupljanja sa većim brojem ljudi u zatvorenom prostoru.

Zatvoren prostor u kom boravite češće provetravajte

Ukoliko koristite masku, ona mora da prijanja na lice, da pokriva nos i usta.